Nieuws van het Cybercafé
Februari 2018

Veel instanties
gaan er van uit dat iemand altijd in de gelegenheid is te e-mailen en internet te raadplegen. De NPB biedt in het cybercafé een gevarieerd programma waarin je leert omgaan met àlle mogelijkheden die het digitale tijdperk biedt.

Het Café

Elke vrijdagochtend is het café open van 10.00 tot 12.00 uur. U kunt Uw eigen iPad, laptop, of iPhone en digitale fototoestel meenemen; er is een draadloze internetverbinding.

Welkom in 2018

Dit jaar zal in het teken staan van de voorbereidingen voor ons jubileumjaar in 2019. Het Cybercafé zal daar een bijdrage voor leveren en dat gaan we vanaf deze maand in onderling overleg in de steigers zetten. Zie verder de Oproep Lees verder om deel te nemen aan ons Jubileumproject in Opgang en op onze website. Zoek in je schoenendoos naar saillante foto's van opmerkelijke gebeurtenissen. Het gaat om persoonlijke belevenissen, het wordt geen geschiedenisboek.


Kerkje aan de Lange Kerkdam

Programma
  2 februari Wie heeft er gevolg gegeven aan onze Oproep? Vandaag gaan we kijken welke onderwerpen nader kunnen worden uitgewerkt. Een stukje tekst wordt uitgedeeld.
  9 februari Veeg van rechts naar links: van beneden naar boven: enz. Het hanteren van je iPad scherm.
16 februari iCloud?? Wat is het, hoe werkt het? Is het niet gevààrlijk? We zullen het zien.
23 februari PDF? Wel eens van gehoord... maar waar dient het voor? En, waar staat het voor? Waar sla je het op?

Komt u eens langs! De koffie staat klaar, er is altijd een levendige conversatie.

De cybercafécommissie

Voor Cybernieuws van de vorige maand Klik hier