Nieuws van het Cybercafé
April 2018

Veel instanties
gaan er van uit dat iemand altijd in de gelegenheid is te e-mailen en internet te raadplegen. De NPB biedt in het cybercafé een gevarieerd programma waarin je leert omgaan met àlle mogelijkheden die het digitale tijdperk biedt.

Het Café

Elke vrijdagochtend is het café open van 10.00 tot 12.00 uur. U kunt Uw eigen iPad, laptop, of iPhone en digitale fototoestel meenemen; er is een draadloze internetverbinding.

Wist u dat er mensen zijn die het ontzettend leuk vinden om voor ons op te treden? Een van hen is Jan Jacob Leeflang. Hij heeft ervaringen met de zomerspelen van 1992 van het IOC, in welke capaciteit blijft een verrassing.

De EHBO-App kan levensreddend zijn, nóg handiger als je hem op je smart-Phone hebt staan! Nu we een AED locatie zijn, mogen we daar ook wel wat meer van weten.

En dan de vogels....


Bonte specht aan de pindakaas

Programma
  6 april De EHBO-App. Van levensbelang.
  13 april Cyberstory: Jan Jacob Leeflang over het IOC.
20 april Beleef de Lente! Met de Vogelbescherming.
27 april Koningsdag: onder het genot van Oranjegebak, voor de liefhebbers Oranje bitter, en natuurlijk koffie gaan we naar de Majesteiten en hun offspring kijken. De belangrijkste vraag: wat hebben ze aan? En.. hoe kijk je op de iPad naar het nieuws.

Komt u eens langs! De koffie staat klaar, er is altijd een levendige conversatie.

De cybercafécommissie

Voor Cybernieuws van de vorige maand Klik hier